Departament de relacions internacionals

Col·laboracions i visites a centres europeus, pràctiques internacionals i multitud de projectes.
Un dels objectius principals del nostre centre és promoure la participació i la movilitat d’alumnes i professors en projectes internacionals. Aquest tipus d’experiències no solament fomenten la millora i aprenentatge d’altres idiomes, sinò també el creixement personal i l’enteniment intercultural.

Projectes com Erasmus+ ens han permés establir vincles amb altres escoles europees per a continuar proposant aquest tipus d’activitats i col·laboracions en el futur.

FCT EUROPA

Tots els anys animem al nostres alumnes a realitzar les pràctiques dels seus respectius cicles a l’estranger. Aquest any comptem amb 4 estudiants realitzant pràctiques en Anglaterra i Irlanda, creixent professional i millorant el seu anglès.

Les beques FCT Europa sufraguen en general totes les despeses derivades del viatge i allotjament de l’alumne durant la seua estada al país de destinació.

FCT

Resum de les experiències més recents:

KA219 EUROPEAN COMMUNICATING PROJECT 2016-2018

European Communicating Project, és un projecte Europeu realitzat en conjunt pels alumnes de 5 escoles europees la finalitat del qual és guiar la gent jove en les visites a distintes ciutats europees (Roma, Karlstad, Bordeus, Munic i València) . En la seua realització han participat al voltant de 32 alumnes de tots els nostres cicles formatius . El programa Erasmus+  nos ha ajudat a créixer personal i professionalment. S’han fomentat valors, diversitat, pluralitat, idiomes i sentiment d’identitat europeu en l’alumnat. A més, s’han establit vincles d’amistat entre alumnes, professors i centres educatius. Col·labora fent clic en la nostra pàgina per a reconéixer l’esforç dels nostres alumnes.”

El apoyo de la Comisión Europea para la elaboración de esta publicación no implica la aceptación de sus contenidos, que es responsabilidad exclusiva de los autores.Por tanto, la Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Suecia

Any 2016 Projecte “International Business Sweden-Spain”

14 alumnes del cicle de Comerç Internacional van participar en un intercanvi amb l’escola Klaragymnasium de Karlstad (Suècia) on van intercanviar informació del funcionament d’empreses multinacionals en tots dos països.
universidad

ACCÉS A TERCER CURS DE CARRERA A L’ESTRANGER

ACCEDEIX Al TERCER CURS D’UNA CARRERA UNIVERSITÀRIA A l’ESTRANGER, convalidant el teu cicle per dos anys de carrera (Dinamarca, Irlanda,…)

Acord amb la fundació Bertelsmann com a membre de l’aliança per la Fp Dual.

FP Dual reconocimiento
Mercè Chacón, directora de la Fundación Bankia por la Formación Dual, nos entregó la placa.
Logo fundacion Bertelsmann

L’Aliança per la FP Dual és una xarxa estatal d’empreses, centres educatius i institucions compromeses amb la millora de l’ocupabilitat dels joves a través del desenvolupament d’una Formació Professional Dual de qualitat.

L’Aliança també pretén aglutinar les millors iniciatives i experiències de FP Dual. La major part dels membres de la xarxa són empreses i centres educatius que han començat a implantar la FP Dual molt recentment.

Enllaç: http://alianzafpdual.es/miembros-isep-madre-sacramento

FP Dual reconocimiento 2