Col·legi Madre Sacramento - Oferta formativa

Coneix la nostra oferta formativa, des d’infantil fins secundària i mòduls de grau mitjà i superior.

Projecte Educatiu del Centre

Projecte Educatiu de Centre (PEC) del Col·legi FASTA Madre Sacramento.

Nivells educatius

Nivells educatius del Centre, des d’infantil i primària fins Batxillerat

Activitats extraescolars

Ballet, guitarra, escacs,… Gran varietat d’activitats extraescolars per a totos els nivells

Menjador escolar

Una dieta sana i equilibrada, pròpia de la regió mediterrània. El servei de menjador abasta a totes les edats.

Idiomes

Projecte integral que engloba des d’Infantil fins a Batxillerat, inclosa immersió lingüística a Irlanda.

Associació Mares i Pares d'Alumnes

Inscriu-te en l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes i assabenta’t de com funciona la seua labor i les seues últimes notícies.

NIVELLS EDUCATIUS

INFANTIL

La nostra etapa d’Educació Infantil està assentada sobre els fonaments d’una EDUCACIÓ PLURILINGÜE, és a dir, es realitza una primera aproximació formal a la llengua anglesa, continuant en l’etapa primària.

Pretenem assentar bases sòlides per a l’aprenentatge motivant als alumnes a participar activament en la seva pròpia millora personal.

PRIMÀRIA

Desenvolupem el programa PEBE (Educació Bilingüe enriquit en anglès) impartint a més l’assignatura d’Educació Plàstica en aquesta llengua estrangera.

Afegim a aquest sistema d’aprenentatge un objectiu important: desitgem el desenvolupament dels alumnes en el coneixement, l’acceptació i superació personal. Treballem els VALORS I VIRTUTS de l’ésser humà segons edats i nivell de maduració personal i grupal de la classe.

ESO

L’educació secundària es centra en 4 pilars: l’ordre, la seguretat, l’exigència i la disciplina. L’educació plurilingüe segueix sent l’eix vertebrador, afermant durant aquesta etapa els hàbits d’estudi i treball i desenvolupant les seues capacitats.

Els alumnes realitzen nombroses eixides extraescolars per conèixer diversos àmbits i activitats de solidaritat que els ensenyen nombrosos valors que els ajudaran a adquirir hàbits de respecte i disciplina.

BATXILLERAT

Els estudis de Batxillerat al nostre centre són concertats, i podrà estudiar les branques de Ciències de la Salut, Tecnològic, Humanitats i Ciències Socials.

Un període d’alta exigència acadèmica en la qual es treballa a consciència per preparar a l’alumne/a per a l’entrada a la Universitat, complementant la seua formació amb un aprenentatge de valors humans, cristians i culturals.

T'agradaria tindre més informació?

Contacta amb nosaltres i t'informarem del nostre model educatiu

BLOG DEL CO·LEGI - ÚLTIMES NOTÍCIES -