Infantil


La nostra etapa d’Educació Infantil està assentada sobre els fonaments d’una educació plena d’IL·LUSIÓ I CURIOSITAT per descobrir el món. Desenvolupem METODOLOGIA I MATERIALS PROPIS que ens permeten establir bases sòlides per a l’aprenentatge, motivant als xiquets a viure i percebre activament el seu creixement personal.

A més, des dels 3 anys, els xiquets compten amb auxiliars NATIUS de conversa en ANGLÈS A l’AULA. I des de 2017 som centre col·laborador oficial de Cambridge University.

La il·lusió i la curiositat són eines poderoses al servei de la intel·ligència. Nosaltres les aprofitem al màxim! Per això, hem desenvolupat una metodologia pròpia amb materials elaborats per les nostres mestres. Aquesta metodologia busca el desenvolupament harmònic del xiquet a través de la psicomotricitat, estimulació del llenguatge i l’adquisició d’hàbits d’autonomia, tot això a través de l’experimentació.

Horaris d'atenció

Horari de classes

 9 a 12:30h i de 15 a 16:30h.

Atenció a pares

 DILLUNS de 12,30 a 13,20 h

Educació per l’amor

El desenvolupament integral del xiquet en todas les seues dimensions -física, cognitiva i espiritual- és la nostra prioritat. Ells van adquirint virtututs i viuen les seues emocions al programa d’Educación para el Amor.

A més, aprenen que hi ha més alegria a donar que a rebre amb diferents campanyes solidàrie,s i els xiquets a partir de 5º INF van a l’oratori on tenen una trobada personal amb Jesús, resen i canten.

 

Educació plurilingüe

L’anglès és una ferramenta imprescindible hui dia, per això, oferim una educació plurilingüe. Els xiquets aprenen anglès des de 3º INF amb auxiliars de conversació nadius a l’aula.

Això ens permet ser centro examinador oficial exclusiu a Torrent i que els nostres alumnes vagen certificant el seu nivell d’anglès a mesura que creixen en el col·legi.

Les nostres instalacions

Nostres renovades instal·lacions inclouen aules amb bany propi, carpa multiusos per desenvolupar la psicomotricitat, per a la siesta (amb hamaques) i aula d’anglès exclusiva per als menuts; tres patis per jugar amb gronxadors homologats i rampes per a l’accés dels xiquets, etc.