Horaris i funcionament del menjador

La bona alimentació dels alumnes és un assumpte que el col·legi cuida amb especial cura. Per això, s’encarrega que els xiquets/es reben una dieta sana i equilibrada, pròpia de la regió mediterrània. El servei de menjador abasta a totes les edats.

comedor fila

1º TORN: INFANTIL, 1º i 2º DE PRIMÀRIA
– 12.15h: Les monitores recullen als xiquets de 3º INF i passen al menjador. Havent dinat dormiran fins a les 14h, hora en la qual o bé eixiran al pati o bé acudiran a l’activitat extraescolar en la qual estiguen inscrits. Cada dia es penja en la porta de classe un informe de menjador, de manera que els pares poden llegir com ha menjat el seu fill.
– 12.30h: Alumnes de 4º i 5º d’Infantil.
– 12.35h: Alumnes de 1º i 2º de Primària.

Tots, despré de dinar, ixen al pati o acudixen a les correponents activitats extraescolars.

 

2º TORN: 3º, 4º, 5º i 6º DE PRIMÀRIA i ESO
– 13.20h. És l’hora dels majors. Quan acaben de menjar ixen al pati o acudixen a les correponents activitats extraescolars en les que estiguen inscrits.

 

Els alumnes de Secundàaria poden triar els dies que es queden al menjador i els majors (Batxiller i Cicles Formatius) poden triar l’opció d edinar tranquilament a la cafeteria de CEFMS, regentada per la mateixa empresa que prepara els plats al menjador del col·legi i que és, per tant, sinònim de qualitat alimentària (COLEVISA).