Primària


En aquesta etapa, veiem ja en el xiquet, el jove que serà en un futur, per això, treballem des de menuts el seu desenvolupament en el coneixement, l’acceptació i superació personal. Forgem amb ells els pilars que els permetran un desenvolupament integral com a persona; els VALORS I VIRTUTS de l’ésser humà segons edats i nivell de maduració personal i de la classe.

Assegurem una EDUCACIÓ PLURILINGÜE amb natius auxiliars de conversa en anglès a l’aula i gràcies al conveni amb la Universitat de Cambridge, CERTIFIQUEM el seu nivell d’anglès en el propi col·legi des de xicotets.

niños excursion
niños primaria

En aquesta etapa volem que els nostres alumnes comencin a forjar els pilars que els ajudaran a desenvolupar-se com a homes i dones cultes.

Es pretén consolidar unes bases consistents en el seu aprenentatge, ajudant-ho a descobrir des del seu propi coneixement i fent que l’alumne protagonitze el seu propi procés d’ensenyament- aprenentatge.

Horaris classes i menjador

Horari de classes

 9 a 16:25h

Dinar: 

1º Primària: 12:30h
2º, 3º y 4º de Primària: 13:10h
5º y 6º de Primària: 14:00h

Educació per l’amor

Es treballen les emocions i les virtuts com l’amistad, alegria, solidaritat i la caritat, en el programa d’Educación para el Amor.

A més, els xiquets van a l’oratori on tenen una trobada personal amb Jesús, resen i canten.  A partir de 4º de Primària tenen una convivència en diferents llocs de la nostra geografia.

 

Educación plurilingüe

Com en Infantil, impulsem el desenvolupament de les destreses lingüístiques en aquesta etapa, especialment de l’anglès, oferint una educació plurilingüe. La figura de l’auxiliar de conversa natiu a l’aula segueix estant present en el 25% de les àrees i els alumnes, gràcies al conveni amb la Universitat de Cambridge, poden certificar el seu nivell d’anglès en el propi col·legi des de menuts.

 

Família – Col·legi

El binomi família-col·legi és summament important pel bé dels xiquets. Per això, ajudem a les famílies en la tasca d’educar als seus fills amb un programa de xerrades, taules rodones, etc. concorde a les diferents edats.