Secundària


L’educació secundària es centra en 4 PILARS: l’ordre, la seguretat, l’exigència i la disciplina. La formació integral sent l’eix vertebrador, que aferma durant aquesta etapa els hàbits d’estudi i treball i desenvolupa les seues capacitats i virtuts.

Treballem especialment activitats que permeten als nostres joves madurar com a homes i dones de bé, que visquen accions de solidaritat que els ensenyen valors que els ajuden a adquirir hàbits de respecte i disciplina.

excursion ESO
casas rurales ESO
en clase secundaria

L’etapa de l’ESO és una gran una aventura. La alegria marca l’inicio perquè descobrixen nous companys, professors, asignatures, activitats, etc. i, especialment, van a crèixer i pues van a descubrir nuevos compañeros, profesores, asignaturas, actividades, etc. y especialmente, van a créixer i madurar molt!

 

Els nostres joves potencien i desenvolupen totes les seues capacitats intel·lectuals per consolidar-se com homes i dones cultes; creixent en criteris i conviccions.

Horari de classes

Dilluns, dimarts i dijous de 8.15 a 16.58 hores.
Dimecres de 8.10 a 13.20h (1º i 2º ESO) – 14.10 horas (3º i 4º ESO).
Divendres de 8:10 a 12:30h (1º i 2º ESO) – 13:20 (3º i 4º ESO).

Educació per l’amor

Aquesta és una etapa on començaran a plantejar-se la seua vocació personal i professional. Per ajudar-los en el seu discerniment, es planifiquen jornades d’orientació i juntament amb el programa d’Educación para el Amor (continuïtat amb Infantil i Primària) se’ls ensenya a potenciar les seues virtuts i gestionar les seues emocions.

 

Formació integral

En l’aventura de créixer, madurar i en llaures a la seua formació integral, els alumnes de 1º i 2º de l’ESO gaudeixen de convivències. Els alumnes de 3º i 4º de l’ESO realitzen el Camí Santiago i visiten Itàlia respectivament. A més, participen en esmorzars solidaris, activitats de la setmana per la vida, jornada de discapacitats, etc.

 

Certificacions

Al igual que en Infantil y Primaria, en ESO trabajamos en inglés la metodología exclusiva de la Universidad de Cambridge, de este modo, nuestros alumnos pueden CERTIFICARSE DE FORMA OFICIAL en el propio colegio. También aprenden francés y somos centro colaborador-Partner de Microsoft, hecho que nos permite trabajar con las últimas novedades en el campo de la informática y certificar a nuestros alumnos como expertos del paquete Office.

Igual que en Infantil i Primària, a l’ESO treballem en anglès la metodologia exclusiva de la Universitat de Cambridge, d’aquesta manera, els nostres alumnes poden CERTIFICAR-SE DE FORMA OFICIAL en el propi col·legi. També aprenen francès i som centre col·laborador-Partner de Microsoft, fet que ens permet treballar amb les últimes novetats en el camp de la informàtica i certificar als nostres alumnes com a experts del paquet Office.