Escola Infantil Princepets


Qui som

L’escola infantil Princepets és l’escola infantil del Centre Educatiu FASTA subvencionada per la Conselleria d’Educació; destinada a xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys.

Instal·lacions

Compta amb aules espaioses, acollidores i dos grans patis assolellats amb jardí. Les instal·lacions es completen amb un menjador escolar en el qual s’elaboren menjars casolans adaptats per TOTS els xiquets, amb transició del triturat a menjar sòlid.

Horaris

Horari general: 9 a 17 hores.
HORA EXTRAORDINÀRIA: Des de les 8:00 per tal de compatibilitzar l’horari de treballs dels pares i mares amb l’escola.

ELS NOSTRES CURSOS

cuquet

CUQUETS

1 any

POLLETS

1-2 anys

TORTUGUES

anys

PEIXETS

2 anys

img principets
boton al blog

OBJECTIU: Desenvolupament de les HABILITATS MOTRIUS del xiquet, així com la primerenca estimulació del LLENGUATGE i l’adquisició d’hàbits d’AUTONOMIA.

PROGRAMACIÓ:  Setmanal, realitzant un seguiment i avaluació del xiquet de forma continuada per part del tutor/a i del Departament Psicopedagògic i Orientació, que també realitza tasques de supervisió i avaluació dels processos pedagògics.

Es importantíssim l’aprenenetatge de la relaxació corporal en aquestes edats, a la consecució del qual contribueix el mètode CEMEDETE; a més, els xiquets aprenen amb multitud de jocs, a través de la manipulació de diferents productes quotidians… dins d’un marc d’aventura i diversió constants per als xiquets.

Aquest mètode de desenvolupament personal (CEMEDETE) té continuació als nivells d’Educació Infantil del nostre centre.

cemedete

Cada trimestre preparem una sessió de la “Escola de pares”, espais en els quals tractem temes d’interès per als papàs amb xiquets d’entre 1-3 anys i fem una activitat o joc relacionat amb el tema. Apostem per mètodes de treball amb les famílies vivencials doncs així s’interioritza millor el missatge d’aquestes sessions.

La sessió acaba compartint impressions, dubtes, preocupacions o fins i tot proposant solucions a inquietuds que altres papàs tenen. Els temes que tractem són: el mètode Cemedete (en una sessió teòrica i en una altra pràctica) i, segons el moment, treballem la relaxació, alimentació, el joc…

escuela padres

Els menús estan completament adaptats a tots els xiquets, amb transició del triturat a menjar sòlid. Són menjades baixes en sal i riques en verdura i fruita. També preparem làctics per a intolerants.

Poden trobar més informació sobre els menús a www.colevisa.com

comedor

Coneix Princepets i el seu model educatiu

Desenvolupem i potenciem al màxim les capacitats i qualitats de cada xiquet.